Loader

Recipe Skill Level: Gemiddeld

garnalen quesadilla

Garnalen Quesadillas

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Terwijl garnalen klein zijn in omvang, hebben ze enorme voedingswaarde en voordelen voor de gezondheid. Garnalen kan bijvoorbeeld helpen gewicht te verliezen en levert een belangrijke bijdrage in de vorm van voedingsstoffen – zoals de antioxidant astaxanthine – en kankerbestrijdende mineralen. Garnalen zitten vol met eiwitten, vitamine D, vitamine B3 ...

Lees meer
zalm bord

Aziatische Zalm

forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Zalm helpt bij de opbouw van hersenen van kinderen. Het eten van zalm als je zwanger bent kan leervermogen en academische prestaties bij kinderen stimuleren. Zalm hoog gehalte aan DHA (decosahexaenoic acid), de belangrijkste structurele vetzuur in het centrale zenuwstelsel en het netvlies is heel voedzaam. Het voeden van zalm ...

Lees meer
pasta met kappertjes

Pasta Puttanesca

forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Pasta is de perfecte combinatie voor de gezonde voedingsmiddelen die je elke dag binnen moet krijgen. Combineer pasta met een verscheidenheid aan voedzame voedingsmiddelen en maak maaltijden wara je alle voedingsmiddelen binnen krijgt. Pasta is verrijkt met foliumzuur – essentieel voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Een portie van gedroogde ...

Lees meer
ovenschotel

Chili Rellenos Casserole

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Ovenschotels in de Verenigde Staten en West-Europa bestaan meestal uit stukken vlees (zoals kip) of vis (zoals tonijn), verschillende gehakte groenten, zetmeelrijke bindmiddel zoals meel, rijst, aardappel of pasta en vaak een knapperige of cheesy topping. Stoofschotels zijn meestal langzaam gekookt in de oven en kunnen worden bediend als hoofdgerecht ...

Lees meer
gegrilde kip

Gebakken Honing Mosterd Kip

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (5 / 5)

Gezondheidsvoordelen van mosterd zijn onder andere verlichting van spierpijn, psoriasis, ringworm, contact dermatitis en ademhalingsstoornissen. Sinds vroeger zijn verschillende voordelen van de mosterdplant bewezen nuttig te zijn bij kanker, diabetes en ontgifting van het lichaam. Het heeft gif afstotende eigenschappen, oefent therapeutische effecten op de zenuwen en helpt om cardiale ...

Lees meer
mexican breakfast

Mexicaans ontbijt

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Het toevoegen van maïs tortilla’s aan je dieet helpt de aanbevolen dagelijkse inname calorieen te bereiken. Hoewel maïs tortilla’s een indrukwekkende voedingswaarde hebben, hebben ze ook wel een aantal nadelen. Zo zijn ze matig hoog in calorieën 218 calorieën per 2 porties, dat is het equivalent van twee 6-inch tortilla’s. ...

Lees meer
fagioli

MeMe’s Pasta Fagioli

forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Cannelini Bonen zijn algemeen bekend als witte bonen. De bleke crème witte bonen zijn afkomstig van een gemeenschappelijke voorouder boon die is ontstaan ​​in Peru. De hedendaagse versie is beschikbaar in blik, waardoor ze hun voedingswaarde behouden. Cannellinibonen zijn geliefd in vele culturen over de hele wereld. Cannellini bonen zijn ...

Lees meer
recept gebakken ommelet

Gebakken ommelet

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Eieren zijn een gezonde voedingstof en zowel het witte gedeelte en eigeel zijn rijk aan voedingsstoffen – eiwitten, vitaminen en mineralen. De dooier heeft oplosbare vitaminen en essentiële vetzuren. Eieren zijn een belangrijk en veelzijdig ingrediënt voor het koken, hun specifieke chemische samenstelling is letterlijk de lijm van vele belangrijke ...

Lees meer
donkere rijst

Knoflook Fried Chicken Brown Rice

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Knoflook bevat een stof genaamd allicine, die Potent geneeskrachtige eigenschappen heeft. Knoflook is een plant in de Allium (ui) familie. Het is nauw verwant aan uien, sjalotten en prei. Het groeit in vele delen van de wereld en is een populair ingrediënt in de keuken als gevolg van de sterke ...

Lees meer
bruine bonen met quinoa

Quinoa en zwarte bonen

forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Quinoa dateert al 3-4000 jaar geleden, toen de Inca’s voor het eerst besefte dat de quinoa zaad geschikt was voor menselijke consumptie. Quinoa is een van de meest eiwitrijke voedingsmiddelen die we kunnen eten. Het is heeft compleet eiwit met alle negen essentiële aminozuren. Quinoa bevat bijna tweemaal zoveel vezels ...

Lees meer