Nigella Lawson

Als je op zoek bent naar een lekker recept voor toetjes, hoofdgerechten, voorgerechten, brood, eigenlijk alles, dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de recepten van Nigella Lawson. Zij is een presentatrice en publiciste uit Engeland, die bekend is van haar kookrubrieken en daarna programma’s die ze gemaakt heeft over koken. Verder heeft ze inmiddels een verscheidenheid aan kookboeken uitgegeven.

Carrière
Ze is bij het koken gekomen doordat ze bij The Spectator een columniste werd voor een restaurantrubriek. Later is ze ook voor de Vogue gaan werken. Ze heeft in 1998 voor het eerst een kookboek gepubliceerd, Hoe Te Eten. Vanaf 2001 is ze een kookprogramma gaan presenteren, Nigella bites. Dit heeft ze een tijd lang gedaan en ondertussen is ze nog meer kookboeken blijven publiceren. Zo heeft ze naast Hoe te eten ook nog Nigella bijt, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw?, Voor altijd zomer, Feest, Nigella express, Nigella’s kerst, Keuken, ‘Nigelissima’ en Simply Nigella uitgegeven.

Recepten in de boeken
In al deze boeken geeft ze verschillende recepten, van gezonde snacks tot hoofdgerechten, van taarten tot soepen. Nigella Lawson recepten zijn in elk geval altijd erg lekker en voedzaam, en daarnaast staat er altijd iets bijzonders op tafel bij een recept van haar.

brownies met walnoot nigella

Brownies van Nigella Lawson

Recept type: Keuken:
Gemiddelde beoordeling: (5 / 5)

Wie kent haar niet, Nigella Lawson. Naast het presenteren van kookprogramma’s schrijft ze ook in ...

Lees meer
/* */