Loader

AH recepten

Reacties uitgeschakeld voor AH recepten | 4 maart 2017

Tegenwoordig hoef je echt niet de deur meer uit om boodschappen te doen. Supermarkten zoals de Albert Heijn bieden namelijk de mogelijkheid om online je boodschappen te bestellen. Vervolgens worden je maaltijden aan huis bezorgd. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld slecht te been bent. Ook bespaart het online bestellen van boodschappen je fietstochten door weer en wind.

Geheel naar eigen wens boodschappen doen

Het Hollandse weer is onvoorspelbaar. Vooral aan het begin van het jaar kan het flink stormen en regenen. Het is niet bepaald fijn om dan de deur uit te gaan. Toch moet je er door heen om de boodschappen te doen. Tenminste, totdat supermarkten zoals Albert Heijn een online variant oprichtten. Sinds enkele jaren maken honderden Nederlanders er met veel plezier gebruik van. Op de website van Albert Heijn kun je geheel naar eigen wens boodschappen doen. Zo kun je onder andere aangeven of je de producten thuis wilt laten bezorgen. Maar even snel ophalen bij een zogeheten ‘Pick Up Point’ behoort ook tot de mogelijkheden.

Kies uit tientallen fantastische recepten

Het online bestellen bij de Albert Heijn biedt ontzettend veel voordelen. Ten eerste bespaart het je natuurlijk een ritje naar de supermarkt. Daardoor heb je veel meer tijd over voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan een zoektocht naar originele AH recepten. Al meer dan 60 jaar is het blad Allerhande verbonden aan de Albert Heijn. De eerste editie van het magazine verscheen al in 1954. Sindsdien halen tientallen Nederlandse huishoudens er inspiratie voor de meest fantastische gerechten uit. Allerhande is vandaag de dag ook actief op het wereldwijde web. Je vindt er zowel hoofdgerechten als tussendoortjes en toetjes, die werkelijk om te smullen zijn.

Recepten lijstje

AH Online heeft een speciale ‘recepten’ knop waarmee je jouw favoriete recept kunt kiezen. Alle ingrediënten worden direct op een lijstje geplaatst. Voor het online bestellen van boodschappen geldt een minimum bedrag van 70 euro.

Dankzij de AH recepten op de website tover je binnen de kortste keren heerlijke gerechten op tafel. In totaal zijn het er maar liefst 14.000, dus je hebt genoeg te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke sushi salade? Of verras je gezin ’s avonds met romige pasta met gerookte zalm en broccoli. In totaal heeft de Allerhande maar liefst 1001 heerlijke zalmgerechten.

Carnaval menu’s

Soms staan de Albert Heijn recepten zelfs in het teken van speciale evenementen en feesten in Nederland. Zo biedt het een groot aantal feestelijke en stevige Carnaval menu’s aan, waaronder stekelvis en een kaasomelet met courgette. Ook recepten voor Bossche bollen en Appelbeignets horen er natuurlijk bij.

Account aanmaken bij AH

Om te kunnen bestellen bij AH online dien je een account aan te maken. Je dient daarvoor een wachtwoord te bedenken en je emailadres in te vullen. Vervolgens kun je naar hartenlust tussen de recepten struinen en je boodschappen online doen. Ook vind je in het assortiment een groot aantal aanbiedingen. Alle producten die je selecteert worden opgeslagen in ‘mijn lijst’. Geef na het selecteren van de producten jouw geschikte bezorg- of afhaalmoment aan. Klik vervolgens op ‘afronden’ om je boodschappen definitief te bestellen.

Bestellen bij AH Online: Stappenplan
Nog even op een rij hoe je een bestelling op de website van Albert Heijn plaatst:

1 – Surf naar www.ah.nl
2 – Maak een account aan met je emailadres en wachtwoord. Log vervolgens in aan de linkerkant
3 – Bekijk het assortiment en selecteer je producten. Neem ook even een kijkje bij ‘aanbiedingen’, want wie weet zit daar nog iets interessants tussen. Albert Heijn biedt bijvoorbeeld regelmatig Bonusartikelen met flinke kortingen aan
4 – Selecteer de boodschappen. Via de +-knop kun je de hoeveelheid van een bepaald product aangeven.
5 – Klik vervolgens op ‘online bestellen’. Daarbij dien je te kiezen tussen ‘thuis laten bezorgen’ of ‘ophalen bij een Pick up Point’
5 – Kies de locatie, de datum en de tijd waarop de boodschappen bezorgd moeten worden. Geef het ‘Pick Up moment’ aan wanneer je de boodschappen zelf wilt ophalen
6 – Klik op ‘doorgaan’ en bestel je boodschappen. Controleer nog even goed of alle ingrediënten op je lijstje kloppen. Vergeet bijvoorbeeld niet om recept ingrediënten te specificeren, want anders komen ze niet op je lijstje terecht.

Eerder gekocht

AH Online bewaard altijd je gegevens. Dit maakt het winkelen nog eenvoudiger. Zo vind je onder de knop ‘eerder gekocht’ alle artikelen die je eerder hebt aangeschaft. Daardoor vind je heel eenvoudig alle producten die je vaker nodig hebt. Overigens is deze knop alleen zichtbaar wanneer je over een AH Bonuskaart beschikt.

Bestelling aanpassen

Als het goed is heb je nu een online bestelling geplaatst bij Albert Heijn. Je ontvangt nog even een bevestiging via de mail. Overigens is het via de Albert Heijn app nog mogelijk om de bestelling aan te passen. Deze app is beschikbaar in de app winkel voor iPhone en Android.