Loader

Coop recepten

Reacties uitgeschakeld voor Coop recepten | 4 maart 2017

Steeds meer supermarkten nemen het besluit om een online variant op te richten. Een digitale supermarkt is voor klanten namelijk een echte uitkomst. Het bespaart namelijk ontzettend veel tijd. Als klant kies je simpelweg jouw gewenste producten uit het online assortiment. Bovendien heeft COOP ook nog eens een groot aantal inspirerende recepten online gezet. Bestel je producten online en ga vervolgens aan de slag met één van de COOP recepten. Je bent verzekerd van een heerlijke maaltijd met het hele gezin.

Groot aanbod aan Coop recepten

Op de website van Coop vind je een groot aantal producten, recepten en aanbiedingen. Het is overzichtelijk ingedeeld in diverse categorieën. Zo vind je onder het kopje ‘recepten’ inspiratie voor heerlijke maaltijden. Coop heeft er zelfs een speciale website voor gelanceerd, genaamd ‘De Keukentafel’. Zo doet andijviestamppot of zuurkoolstamppot het altijd goed in de wintermaanden. Of wat dacht je van een Mexicaanse wrap met kip en paprika? De Coop recepten inspireren iedereen, welke smaak je ook hebt. Bovendien vind je bij elk recept een handige kookvideo. Dit maakt het nog eenvoudiger om een overheerlijke maaltijd op tafel te toveren.

Varieer met de ingrediënten en producten

Met de ingrediënten en producten van Coop kun je flink variëren. Maak er uiteindelijk een gerecht mee die helemaal past bij je smaak. Een heerlijke pastasalade is bijvoorbeeld een echte traktatie voor het hele gezin. Of geniet van een romantisch etentje met elkaar. Combineer het met een van de heerlijke wijnen uit het assortiment, zoals de rode huiswijn van de Coop. De online winkel heeft bij elk soort wijn een passend advies geplaatst. Coop Online biedt dan ook vele mogelijkheden, en voor elk wat wils.

Online account aanmaken

Bij de meeste online supermarkten moet je eerst een account aanmaken voordat je boodschappen kunt gaan doen. Coop is daar geen uitzondering op. Voor het account dien je een aantal persoonlijke gegevens te delen, zoals je adres. De producten worden namelijk op dit adres bezorgd. Ook dien je een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken om in te loggen. Vervolgens scroll je door de online winkel. Neem een kijkje in het ruime assortiment, dat overigens evenveel producten bevat als de fysieke Coop supermarkt. Je winkelt het snelste wanneer je vantevoren een boodschappenlijstje maakt. Deze is trouwens ook aan te maken op de website van Coop. Aan de hand van het lijstje bestel je in enkele minuten al je boodschappen.

Verschillende afdelingen

De producten van Coop online zijn ingedeeld in diverse categorieën, die ook wel ‘afdelingen’ worden genoemd. Daardoor blijft het overzicht altijd bewaard. Zo vind je er onder andere aardappelen en groente, fruit en diepvriesproducten. Ook heb je de keuze uit diverse soorten broodbeleg, pasta, snoep en chips en huishoudelijke producten. De andere afdelingen van het assortiment zijn als volgt:

  • Zuivel, eieren en kaas
  • Vlees en vis
  • Soepen, sauzen, dressings en conserveren
  • Kruiden, specerijen en smaakmakers
  • Bewuste voeding
  • Brood en bakkerij
  • Maaltijden en salades
  • Dranken
  • Drogisterij en babyproducten

Profiteer van mooie aanbiedingen

Een van de voordelen van Coop online is dat je regelmatig profiteert van mooie aanbiedingen. De kans dat je ze over het hoofd ziet is klein, want ze worden op de website duidelijk vermeld. In totaal beschikt de website elke week over meer dan 90 aanbiedingen. Deze zijn wederom onderverdeeld in de bovenstaande categorieën. Overigens lopen de aanbiedingen online niet altijd gelijk met de gewone Coop supermarkt. Hou hier rekening mee wanneer je zo goedkoop mogelijk wilt shoppen.

Speciale acties

Ook de leuke acties van deze online supermarkt mogen niet onvermeld blijven. Hou deze goed in de gaten wanneer je boodschappen doet. Zo loont het absoluut om aankopen te doen bij webshops zoals de Media Markt, Hotels.com en Ben. Na de koop ontvang je namelijk spaarpunten om boodschappen te doen bij Coop online. Daarnaast kun je na het boodschappen doen een bijdrage leveren aan een betere wereld. Je hebt namelijk de optie om je statiegeldbon te doneren aan het Liliane fonds.

Overzichtelijk

Coop toont met de online variant aan dat het met zijn tijd meegaat. De supermarktketen streeft ernaar om boodschappen doen zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodoende is de site een overzichtelijk geheel met honderden producten. Je selecteert de boodschappen in slechts één klik en selecteert vervolgens de optie ‘bestellen’ of ‘afhalen bij een van de Coop filialen. Voor de bezorging dien je altijd servicekosten te betalen. De hoogte van de kosten is niet precies vast te stellen, omdat deze per Coop supermarkt verschilt.