Loader

Plus recepten

Reacties uitgeschakeld voor Plus recepten | 4 maart 2017

Dankzij PLUS online is boodschappen doen een fluitje van een cent. Nog nooit was het zo eenvoudig om je producten in huis te halen. Je hoeft er namelijk niet eens meer de straat voor op. In plaats daarvan bestel je de boodschappen via de online winkel van Plus. Bovendien bevat de website een groot aantal fijne recepten. Wie weet leveren de PLUS Recepten je nog inspiratie op voor in de keuken.

Ideaal voor klanten van Plus

Online winkelen is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Duizenden Nederlanders bestellen dagelijks kleding, producten, spelletjes en boeken in webwinkels. Inmiddels zijn daar ook online supermarkten bijgekomen. Plus Online is sinds enkele jaren actief en heeft het gebruikersgemak sterk verbeterd. Vanuit je luie stoel selecteer je in een paar klikken producten en ingrediënten voor de digitale winkelwagen. Vervolgens worden de boodschappen binnen een werkdag bezorgd. Je kunt ook aangeven dat je de boodschappen in de winkel wilt ophalen. Het grote voordeel daarvan is dat je niet meer de Plus door moet lopen om de producten in je mandje of boodschappenwagen te gooien.

Nooit meer sjouwen met boodschappen

In feite worden de PLUS producten bezorgd tot in de keuken. Dit bespaart je natuurlijk veel gesjouw met zware boodschappentassen. Bovendien is de online supermarkt ontzettend handig wanneer je een gezin hebt en er weinig tijd is om boodschappen te doen. Je surft simpelweg naar Plus Online, waar je de boodschappen voor de komende dagen besteld. Daar heb je dus geen omkijken meer naar.

Bezorgtijd van de boodschappen

De bezorgtijd van de boodschappen is meestal zeer nauwkeurig. Wanneer je de producten vandaag besteld, heb je ze morgen al in huis. Soms kun je zelfs profiteren van speciale acties waarbij de boodschappen gratis worden bezorgd. Hou daarvoor de online Plus supermarkt goed in de gaten. Aanbiedingen worden namelijk meestal vermeld op de hoofdpagina van de site.

Uitgebreid online assortiment

Het online assortiment van Plus is zeer uitgebreid. Zo kun je er uiteraard terecht voor aardappelen, groente en fruit. Geen tijd om de keuken in te gaan? Bestel dan een van de verse kant en klaar maaltijden. Daarnaast vind je in de online supermarkt onder andere diverse pasta’s, soepen, diepvriesmaaltijden, chips en snoep. Ook voor producten voor je huisdier kun je bij PLUS Online terecht.

Account aanmaken op PLUS Online

Online boodschappen doen biedt vele voordelen. Je kunt de tientallen producten van de PLUS immers met één klik op de knop bestellen. Wel dien je een account aan te maken op de site. Deze is uiteraard gratis. Je dient je persoonlijke gegevens in te vullen en een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Vervolgens kun je aan de slag. Al je eerdere bestellingen bij Plus Online worden opgeslagen in je account. Daardoor is het de volgende keer gemakkelijker om producten te vinden die je vaker nodig hebt.

Bestellimiet

Overigens geldt er voor een aantal producten een bestellimiet. Zo mag je de melkpoeder van Nutrilon maar in beperkte aantallen bestellen. Hier zijn in het verleden namelijk problemen mee ontstaan. Mensen verkochten de melkpoeder voor veel geld door in het buitenland. Ook voor folderaanbiedingen is er een limiet van vijf producten per artikel.

Duizenden recepten

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de online variant van Plus. Niet alleen vanwege het feit dat boodschappen doen eenvoudiger is dan ooit. Ook de duizenden PLUS recepten zijn een groot voordeel van de online supermarkt. In totaal beschikt het over maar liefst 14.000 recepten. Deze moeten genoeg inspiratie opleveren voor in de keuken.

Aan de slag in één van de categorieën

De PLUS recepten zijn ingedeeld in diverse categorieën. Zo vind je er recepten voor heerlijke hoofdgerechten, smakelijke tussendoortjes en toetjes. Tover bijvoorbeeld heerlijke zuurkoolstamppot met spekjes op tafel voor de hele familie. Of ga de keuken in met één van de vele bakrecepten van de Plus. Zo is de Cakepop Paashaas ongetwijfeld een heerlijke traktatie, net als de Blauwe bessen muffins. Voor een uitgebreide instructie heeft Plus een aantal kookvideo’s gemaakt.

Kosten van online bestellen

Aan online bestellen zijn natuurlijk wel kosten verbonden. Zo dien je voor het verzamelen en klaarzetten van de boodschappen 2,50 euro aan servicekosten wanneer je de boodschappen zelf wilt ophalen bij de winkel. De servicekosten voor het bezorgen van de boodschappen aan huis zijn 6 euro. Deze service verloopt meestal snel en vakkundig. Het minimum bedrag om boodschappen te laten bezorgen is 25 euro. In combinatie met de servicekosten betaal je dus 31 euro.

Bezorging in kratten

Alle boodschappen van de Plus worden bezorgd in speciale kratten. Je dient 5 euro statiegeld te betalen per krat. Plus neemt de kratten trouwens niet direct mee. Je dient ze bij de volgende bestelling weer in te leveren bij de bezorger, of ze terug te brengen naar de Plus supermarkt.