Loader

Jumbo recepten

Reacties uitgeschakeld voor Jumbo recepten | 4 maart 2017

De Jumbo is een van de bekendste supermarkten van ons land. Dagelijks doen duizenden Nederlanders er hun boodschappen. Bovendien komt er bijna elke dag wel een reclame van de supermarkt op de televisie voorbij. Wist je dat het tegenwoordig ook mogelijk is om online boodschappen te doen bij de Jumbo? De supermarkt heeft een online variant met een ruim assortiment. Samen met de producten vind je op de site een groot aantal inspirerende Jumbo recepten.

Toenemende populariteit online boodschappen doen

Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van online boodschappen doen. Tegenwoordig bestellen consumenten niet alleen kleding en producten, maar ook hun boodschappen online. Supermarkten zoals Jumbo hebben daar absoluut aan bijgedragen. Bovendien groeit het aantal klanten nog steeds.

De 7 zekerheden van Jumbo

De werkwijze van Jumbo is gebaseerd op de ‘7 zekerheden’. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van een groot assortiment aan kwaliteitsproducten en goede service. Natuurlijk gelden deze punten ook voor de online supermarkt. De 7 zekerheden van Jumbo zijn als volgt:

1 – Je betaalt altijd de laagste prijs
2 – De service is net even iets beter dan in andere supermarkten
3 – Je hebt de keuze uit het grootste supermarktassortiment, zowel in de fysieke winkel als online
4 – Alle producten zijn gegarandeerd vers
5 – Door de overzichtelijke indeling winkel je snel en vlot
6 – Als de klant niet tevreden is krijgt hij of zij het geld terug
7 – De wensen van de klant staan altijd centraal

Bespaar tijd en moeite door online te bestellen

Online boodschappen doen is een uitkomst voor velen. Zo hoeft iemand met een drukke baan en een gezin niet de deur meer uit om boodschappen te doen. Misschien geldt deze situatie ook voor jou. Het scheelt behoorlijk veel tijd wanneer je online een bestelling plaatst. Op de site van Jumbo kun je aangeven of je de boodschappen thuis wilt laten bezorgen of ze toch liever ophaalt bij de winkel zelf. De kosten voor de bestelling variëren. Zo betaal je waarschijnlijk iets meer wanneer je een bestelling plaatst voor een druk moment van de dag, bijvoorbeeld rond etenstijd.

De voordelen van Jumbo online

Online boodschappen doen bij de Jumbo biedt allerlei voordelen. Zo kun je de boodschappen laten bezorgen of ophalen wanneer je zelf wilt. Wanneer je de producten op een werkdag voor 12 uur ’s nachts besteld kun je ze de volgende dag al verwachten. Uiteraard zijn de producten en ingrediënten altijd zeer vers ene van hoge kwaliteit. De andere voordelen van online boodschappen op een rij:

– Je kunt je bestelling tot 24 uur voor je bezorg- of ophaalmoment veranderen
– Wanneer je niet tevreden bent krijg je het geld terug
– Het feit dat de boodschappen aan huis worden bezorgd scheelt je heel wat gesjouw
– Je hoeft nooit meer door weer en wind naar de supermarkt
– Je profiteert regelmatig van mooie aanbiedingen en acties op de website van de Jumbo

Eenvoudig producten vinden

Ondanks het uitgebreide assortiment is het vinden van de producten in het Jumbo assortiment zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de naam van het product intoetsen op de zoekbalk van de website, die vaak in het midden is geplaatst. Daarnaast is het assortiment onderverdeeld in diverse categorieën.

Minimaal bestelbedrag

Het minimale bestelbedrag bij Jumbo online is 25 euro. De supermarkt biedt regelmatig mooie aanbiedingen aan die online boodschappen doen nog voordeliger maken. Zo vind je op de website regelmatig speciale producten waarover geen bezorgkosten hoeven te worden betaald. Daarnaast ontvang je altijd een mooie korting van de Jumbo wanneer je voor minimaal 70 euro aan boodschappen besteld.

Boodschappen ophalen

De plek waar je de boodschappen op kunt halen wordt de ‘Pick Up Point’ genoemd. Je kunt het beste even online zoeken naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt. Wellicht is je enthousiasme over de online Jumbo inmiddels gewekt. Wel zul je een account aan moeten maken bij de supermarkt. Vul daarbij je persoonlijke gegevens en adresgegevens in. Zo weet je zeker dat de boodschappen altijd op het goede punt worden bezorgd.

Inspirerende en gezonde recepten

Wie weet heb je enkele boodschappen wel in huis gehaald na het bekijken van de recepten op de site. De Jumbo recepten zijn namelijk erg inspirerend en de moeite van het bekijken waard. Je kunt er altijd lekker en gezond mee koken. De bloemkool recepten zijn daar een goed voorbeeld van. De bloemkoolcouscoussalade met gegrilde zalm is bijvoorbeeld erg populair onder Jumbo klanten.

Online boodschappenlijstje

Jumbo heeft bij alle recepten een uitgebreide handleiding geplaatst. De supermarkt wil het klanten dan ook zo eenvoudig mogelijk maken. Het draait allemaal om gebruikersgemak. Aan de hand van de handleiding kun je een boodschappenlijstje samenstellen, die je handig op kunt slaan in het online account. Gebruik dit lijstje tijdens het online boodschappen doen bij de Jumbo.