Loader

Chili Rellenos Casserole

2016-11-08
  • Porties: 6
  • Voorbereidingstijd: 15m
  • Kook Tijd: 45m
  • Gereed In: 60m
Gemiddelde Beoordeling

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 Aantal Beoordelingen

Gerelateerde Recepten
  • Lasagne Jamie Oliver

    lasagne van Jamie Oliver

  • Kabeljauw uit de oven

    Kabeljauw uit de oven Jamie Oliver style

  • varken gegrild

    Pork Steak

  • gerecht op bord

    Lasagna

  • kip met kaas

    Pesto Kip Florentine

 

Bekijk per Thema

Tapas recepten
Stamppot recepten

Ovenschotels in de Verenigde Staten en West-Europa bestaan meestal uit stukken vlees (zoals kip) of vis (zoals tonijn), verschillende gehakte groenten, zetmeelrijke bindmiddel zoals meel, rijst, aardappel of pasta en vaak een knapperige of cheesy topping. Stoofschotels zijn meestal langzaam gekookt in de oven en kunnen worden bediend als hoofdgerecht of bijgerecht. Ook kunnen ze worden gepresenteerd in de schaal waarin ze werden gekookt. In het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland, is een braadpan vernoemd naar de schotel, in plaats van de inhoud ervan. Stoofschotels in deze landen zijn zeer vergelijkbaar met stoofschotels in Nederland. Stoofschotels omvatten ragout, hotpot, cassoulet, tajine, moussaka, lasagne, shepherd’s pie, gratin, rijst of macaroni timballo en karbonade.

Dit recept voor Chili Rellenos schotel is zeer eenvoudig te bereiden en is vol met smaak. Zeer geschikt voor een drukke week ’s nachts, en goed genoeg voor het gezin.

Ingredients

  • 2 blikjes hele groene chili pepers
  • 1 blik tomatensaus
  • 2 eetlepels bloem
  • 8 ons Monterey Jack kaas,
  • 8 ounces Longhorn of Cheddar kaas
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 1 blik gecondenseerde melk

Methode

Stap 1

Verwarm de oven voor op 350 graden F (175 graden C). Spuit een 9x13-inch ovenschaal met kook spray.

Stap 2

Leg de helft van de chilipepers gelijkmatig in de bodem van de ovenschaal. Bestrooi met de helft van de Jack en Cheddar kaas, en bedek met de resterende chilipepers.

Stap 3

In een kom, meng de eieren, melk, en meel, en giet over de Spaanse pepers.

Stap 4

Bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten. Haal uit de oven, giet tomatensaus gelijkmatig over de top en bak nog eens 15 minuten.

Stap 5

Bestrooi met de rest van Jack en Cheddar kaas, en serveer.

Ingrediënten: , ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *