Loader

Recipe Skill Level: Gemiddeld

Erwtensoep maken

Gerechten: Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Een heerlijk recept voor oma’s heerlijke erwtensoep. Erwtensoep is een oerhollands recept. Erwtensoep maken is allemaal niet heel erg moeilijk. Het kost echter wel veel tijd voordat het allemaal op tafel staat. Het moet lang op het vuur staan voordat het klaar is. Maar het resultaat is altijd heerlijk. Een ...

Lees meer
okra schaaltje

Lekkerste okersoep

Gerechten: , Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Serveren met gekookte rijst of tomtom

Lees meer
varken gegrild

Pork Steak

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Voedingsfeiten Mager varkensvlees zoals karbonade zijn rijk aan eiwitten, hebben weinig vet en hebben meer B-vitamines (thiamine, niacine, B6 en B12) dan veel andere soorten vlees. Deze vitamines spelen een rol in een verschillende lichaam functies, met inbegrip van het metabolisme en de productie van energie. Als je op zoek ...

Lees meer
gerecht op bord

Lasagna

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Maak klassieke lasagne lichter en gezonder door de ingridienten te vervangen met gezondere producten. Lasagne is een favoriet recept op de feestdagen. Hoewel het niet bepaald de meest stellaire maaltijd betreft en heel vettig en machtig kan zijn, is de kaas in lasagne onweerstaanbaar. Met een paar eenvoudige swaps, kan ...

Lees meer
kip met kaas

Pesto Kip Florentine

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Basilicum is aan de basis van elke pesto recept, een heerlijke kruid die dat extra smaakje geeft aan de pesto pasta. Onderzoek en studies hebben gewezen dat basilicum unieke gezondheidsbevorderende effecten heeft. De unieke reeks van werkzame bestanddelen genoemd flavonoïden in basilicum bieden bescherming op het cellulaire niveau. Orientin en ...

Lees meer
pesto pasta

Kip Spinazie Pesto Pasta

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Het beste bij het koken met baslilicum is om de kruiden aan het einde van het kookproces toe te voegen, zodat het zijn maximale essentie en smaak behoudt. Combineer vers gehakte basilicum met knoflook en olijfolie en je hebt een zuivel-vrij verscheidenheid van pesto. Gebruik dit voor pasta, zalm en ...

Lees meer
kalkoen uit oven

Geroosterde kalkoen

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Hoewel niet erg traditioneel, het grillen kalkoen van de kalkoen is beste manier van koken – het komt mals en sappig uit elke keer als de kalkoen gegrilt is. Schep tijdens het roosteren / grillen wel steeds ​​jus over de kalkoen. Kalkoen bevat vitamine B6 en B12, niacine, choline, selenium ...

Lees meer

Broccoli steak

forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Broccoli behoort tot de kruisbloemige groenten familie, die boerenkool, bloemkool, spruitjes, paksoi, kool, boerenkool, koolraap en rapen omvat. Deze voeding krachtpatsers bieden tal van voedingsstoffen voor weinig calorieën. Als je probeert om gezonder te eten, moet kruisbloemige groenten zoals broccoli aan de top zijn van je boodschappenlijstje. Slechte vitamine K ...

Lees meer
taco deeg garnalen

Garnalen Taco’s

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Garnalen bevat een carotenoïde dat de roze kleur geeft en dat kan fungeren als een krachtige antioxidant. Ook beschermt het de huid tegen voortijdige veroudering. De omega-3 vetzuren in garnalen zijn gezond en de zink in garnalen spelen een belangrijke rol in de productie van nieuwe cellen (inclusief haarcellen en ...

Lees meer
zalm op rooster

Zalm gegrilt

Keuken
forkforkforkforkfork Gemiddelde Beoordeling (0 / 5)

Wilde zalm zit bordevol eiwitten en omega 3 vetzuren – DHA en EPA – dat helpt met de hersenen, zenuwen en ontwikkeling van het oog. Als het lichaam geen omega-3-vetzuren kan maken, is de beste manier om ze te verkrijgen via het voedsel dat we eten. Bepaalde soorten zalm zijn ...

Lees meer