Garnalen Taco’s
2016-11-20- Keuken: Mexicaans
- Gerecht: Hoofdgerecht
- Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
- Porties: 4
- Voorbereidingstijd: 15m
- Kook Tijd: 5m
- Gereed In: 45m
Gemiddelde Beoordeling
(0 / 5)
0 Aantal Beoordelingen
Gerelateerde Recepten
Garnalen bevat een carotenoïde dat de roze kleur geeft en dat kan fungeren als een krachtige antioxidant. Ook beschermt het de huid tegen voortijdige veroudering. De omega-3 vetzuren in garnalen zijn gezond en de zink in garnalen spelen een belangrijke rol in de productie van nieuwe cellen (inclusief haarcellen en huidcellen). Het helpt ook de olie-afscheidende klieren op de hoofdhuid om het haar glanzend te houden. Daarnaast zijn garnalen een goede bron van koper die haaruitval kan voorkomen, bijdragen aan Haardikte en intensiveren van haarkleur. Garnalen hebben ook selenium. Selenium is een goede bron voor het bestrijden van kanker. Sterftecijfer aan kanker is aanzienlijk lager in de gebieden van de wereld waar selenium overvloedig aanwezig is.
De verschillende taco’s kunnen allemaal invloed hebben op de hoeveelheid calorieën en daarbij zal het eindproduct een grote rol spelen. De gezondste optie is een non-gebakken mais tortilla in plaats van gebakken tortilla’s. Frituren van de tortilla voegt veel vet en calorieën toe en maïs tortilla’s hebben over het algemeen minder calorieën dan gewone tortilla’s. Als je knapperige taco schelpen wilt zonder calorieën, stoom dan een paar Mais tortilla’s om ze flexibeler te maken en bak ze in de oven op een hoge temperatuur gedurende een paar minuten om ze krokant te maken.
Ingredients
- 4 (10 inch) tortilla's
- pond salade garnalen,
- 1/4 kop honing boter
- 2 eetlepels limoensap
- 1/2 theelepel zout
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1/4 kop gehakte rode ui
- 1/2 kop gehakte verse koriander
- 2 tomaten, in blokjes gesneden
Methode
No Steps Found !