Loader

Pork Steak

2016-12-01
  • Porties: 4
  • Voorbereidingstijd: 25m
  • Kook Tijd: 35m
  • Gereed In: 60m
Gemiddelde Beoordeling

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 Aantal Beoordelingen

Gerelateerde Recepten
  • Lasagne Jamie Oliver

    lasagne van Jamie Oliver

  • Kabeljauw uit de oven

    Kabeljauw uit de oven Jamie Oliver style

  • gerecht op bord

    Lasagna

  • kip met kaas

    Pesto Kip Florentine

  • pesto pasta

    Kip Spinazie Pesto Pasta

 

Bekijk per Thema

Tapas recepten
Stamppot recepten

Voedingsfeiten
Mager varkensvlees zoals karbonade zijn rijk aan eiwitten, hebben weinig vet en hebben meer B-vitamines (thiamine, niacine, B6 en B12) dan veel andere soorten vlees. Deze vitamines spelen een rol in een verschillende lichaam functies, met inbegrip van het metabolisme en de productie van energie. Als je op zoek bent naar de gezonde varkensvlees opties, dan zijn mager varken, karbonades en lendenen de beste opties. Bacon en andere vette delen zijn zeer hoog in verzadigd vet en cholesterol en niet voor dagelijks eten.

Varkensvlees is altijd wel een lekkere verandering voor kip. Dit heerlijk recept komt uit Sicilie. het is krokant, romig en heel erg traditioneel Siciliaans. Met de komende feestdagen dus zeker wel een geschikt gereacht. Je kunt de karbonaatjes opdienen met een pasta gerecht of gewoon met aardappeltjes en groente. Dit recept bestaat al minstens 3 generaties. Het is een gemarineerde en gegrilde karbonade die gebakken is in een lekker deegje van parmezaan.

Ingredients

  • 4 karbonades
  • 4 teentjes knoflook, gepeld en fijngehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels gedroogde peterselie
  • 1/2 kop geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 1/2 kopjes Italiaans gekruide broodkruimels
  • 3 eetlepels melk
  • 3 eieren, losgeklopt

Methode

Stap 1

Verwarm de oven voor op 325 graden F (160 graden C).

Stap 2

In een kleine kom, klop de eieren en melk samen. In een aparte kleine kom, meng de broodkruimels, Parmezaanse kaas en peterselie.

Stap 3

Verhit de olijfolie in een grote ovenvaste koekenpan op middelhoog vuur.

Stap 4

Roer de knoflook toe en bak tot ze lichtbruin zijn. Verwijder de knoflook en reserveer het voor andere toepassing.

Stap 5

Dip elke karbonade in het eimengsel, dan in de broodkruimel mengsel, en bedek ze gelijkmatig.

Stap 6

Plaats karbonades in de pan, en bak ze bruin

Stap 7

Plaats de pan en karbonades in de voorverwarmde oven en bak 25 minuten, of tot een inwendige temperatuur van 145 graden F (63 graden C).

Ingrediënten:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *