Kabeljauw uit de oven Jamie Oliver style
2023-02-04- Keuken: Italiaans
- Gerecht: Hoofdgerecht
- Moeilijkheidsgraad: Beginner
- Yield: 500 gram
- Porties: 2
- Voorbereidingstijd: 30m
- Kook Tijd: 15m
- Gereed In: 30m
Gemiddelde Beoordeling
(3.5 / 5)
77 Aantal Beoordelingen
Gerelateerde Recepten
Kabeljauw is echt zo’n lekkere vissoort die we uit onze eigen Noordzee kunnen halen. De losse structuur van het vlees en de smaak worden erg hoog gewaardeerd. Tijd voor Jamie Oliver om een lekker recept te bedenken met deze vis.
Kabeljauw uit de oven alla Jamie Oliver
Dit lekkere recept heeft geeft je kabeljauw een Italiaans tintje. Hiervoor hebben we nodig:
Ingredients
Methode
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 graden. Vet een schaal in met olie zodat straks je vis hier niet aan vast plakt
Stap 2
Besprenkel je kabeljauw met olijfolie, peper en zout. Voeg daarna bovenop de tomaatjes, mozzarella en Parmezaanse kaas toe. Maak af met een paar blaadjes basilicum.
Stap 3
Plaats het geheel in een voorverwarmde oven voor ongeveer 15 tot 20 minuten. Kies ervoor om de plaat hoger in de oven te zetten zodat je optimaal gebruik maakt van de hitte