Recipes With Course: Hoofdgerecht
Spinazie recept
We kennen deze groente eigenlijk allemaal wel. Want sinds de twaalfde eeuw is spinazie een bekende groente in Europa. Daarvoor was het al een groente in China. De groente is rijk aan caroteen, vitamine E en antioxidanten. Dat het een hoog ijzergehalte bevat is tevens waar, wel minder dan we ...
Lees meerKalkoen recept
Het maken van een kalkoen is best wel moeilijk, althans, zonder een goed recept. Na lange tijd in de oven is hij vaak wat droog. Echter kun je er met dit recept proberen voor te zorgen dat dit je niet overkomt! Dit recept is ook niet erg moeilijk. Het bestaat eigenlijk ...
Lees meerStamppot recept rauwe andijvie
Een stamppot recept is vaak niet zo moeilijk. Dit is een van mijn favorieten, een variant met rauwe andijvie. Dit stamppot recept is erg lekker en voedzaam. Je kunt het eigenlijk op 2 manieren maken, met verse aardappelpuree, of met aardappelpuree uit een zakje.In dit recept heb ik gekozen voor het gebruiken ...
Lees meerKoolraap koken
Koolraap is een hele mooie groente. Je moet het koken om het op zijn lekkerst klaar te maken. In dit recept maken we een lekker bijgerecht. We koken eerst de koolraap en bakken hem daarna kort met pesto. Koolraap met pesto is een heel lekkere combinatie. Zo heb je met weinig ...
Lees meerRosbief uit de oven
Rosbief is het soort vlees dat vooral wordt gegeten tijdens speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld tijdens kerst. Dit komt omdat dit stuk rundvlees erg lekker vlees is, maar ook duur. Door deze dingen is het erg belangrijk dat het goed wordt bereid. Een van de beste manieren om rosbief te maken, is door ...
Lees meerKippenpoten uit de oven
Kippenpoten uit de oven zijn al heel lang heel erg populair. Deze echte oermaaltijd is geliefd bij zowel mannen als vrouwen. Er zijn dus ook erg veel recepten hiervoor. Natuurlijk zit er altijd wel verschil in deze recepten, maar er is altijd een bepaalde basis voor deze recepten. Als je ...
Lees meerBiefstuk recept
Biefstuk is, mits op de juiste manier bereid, een van de lekkerste soorten vlees die je kunt eten. Het is belangrijk om hem daarvoor goed te bereiden. Het geheim zit hem in de simpelheid. Dit stuk rundvlees is vaak van zichzelf al zo lekker, dat er helemaal niet zo veel moeite nodig ...
Lees meerBami maken
Bami is een van origine Chinees gerecht. Echter wordt het al jarenlang in Nederland gegeten en hebben wij Nederlanders er onze eigen draai aan gegeven. Ondertussen is de bami die wij eten best wel anders dan hetgeen wordt geserveerd in China. Maar lekker is ie zeker! En bami maken hoeft ...
Lees meerScholfilet bakken
Scholfilet is een erg mooi stukje vis echter wel heel erg delicaat. Daarom is het erg belangrijk dat het scholfilet bakken goed gebeurt. Er zijn een paar ingrediënten die perfect bij een mooi stukje scholfilet passen. Hier een recept voor een van die mooie combinaties. Scholfilet bakken kan perfect met ...
Lees meerVarkenshaas recept
Varkenshaas is een van de mooiste stukjes vlees die van een varken komen. Varkenshaas is niet heel erg moeilijk om te bereiden. Maar hoe meer moeite je steek in de de bereiding van de varkenshaas, hoe lekkerder hij wordt. Lees daarom dit varkenshaas recept. Een simpel varkenshaas recept Hier volgt ...
Lees meer