Gerechten Van Keuken Italiaans
Italiaanse recepten Naast het mooie weer, prachtige landschap en de aardige mensen staat Italië natuurlijk bekend om hun smakelijke gerechten. De lekkerste Italiaanse recepten staan natuurlijk ook op Yes recepten. De Italiaanse keuken internationaal staat bekend met de pizza en pasta echter hebben ze nog veel meer lekkere gerechten. De bekende tv kok Jamie Oliver kiest de Italiaanse keuken vaak als basis voor zijn lekkere recepten. Deze gerechten kosten vaak niet veel tijd om te maken, wat helemaal bij Jamie past. Snel lekker eten op tafel en bijna altijd gezond.
Pizzadeeg recept Jamie Oliver
Lekker zelf pizza maken kan op verschillende manieren. Je koopt een bodem in de supermarkt en je belegt deze met lekkere ingrediënten of je gaat nog een stapje verder en je maakt ook het deeg zelf. Dan maakt je pas echt zelf pizza! Het volgende recept is geschikt voor het ...
Lees meerVitello tonato jamie oliver
Vitello tonato zijn dun gesneden plakjes kalfsvlees met daarop een tonijnsaus. Het past helemaal in de fusie keuken maar het is echt een oud traditioneel Italiaans recept. Als iemand goed weet uit te leggen hoe je Italiaanse recepten moet bereiden is het Jamie Oliver wel. De eerste referenties naar dit ...
Lees meerForel uit de oven
Op deze pagina vind je het recept voor een forel uit de oven. Deze vis is zeker erg betaalbaar. De structuur is fijn en de smaak zacht. Liefhebbers van vis zullen dit kunnen beamen. Forel uit de oven gerechten Met deze vis kun je vele kanten op. Forel uit de oven (ovenschotel) kan heerlijk ...
Lees meerCourgettesoep Jamie Oliver
Soep, iets wat Nederlanders vaak op zondag eten. Veelal eten we tomatensoep, groentesoep of kippensoep maar het is juist wel eens lekker om eens af te wisselen. Er wordt niet voor niets gezegd; verandering van spijs doet eten. Op deze pagina vind je het recept voor een overheerlijke courgettesoep en ...
Lees meerBechamelsaus maken
Bechamelsaus wordt vaak gebruikt bij de lasagne. Het hoort eigenlijk ook bij lasagne. Het zelf maken van bechamelsaus is relatief eenvoudig. Op deze pagina lees je hoe je deze saus kunt maken. Je kunt er overigens ook prima een kaassaus van maken, door geraspte kaas te gebruiken. Het is maar net wat je ...
Lees meerCoquilles op Parmezaan crème, met uitgebakken speksnippers
Een coquille is vlees van een schelp. Het vlees is afkomstig van de Sint-Jakobsschelp genoemd. De benaming komt van Santiago de Compostella, waar het lichaam ligt van apostel Jacobus. Pelgrims die in het bedevaartsoord Santiago de Compostella waren geweest namen coquilles mee als bewijs dat ze hier waren geweest. Coquille ...
Lees meerTiramisu recept
Het klassieke Italiaanse nagerecht dat zelf makkelijk te maken is en bij iedereen in de smaak valt. De amaretto is optioneel maar geeft net dat lekkere extra’s. Zorg ervoor dat er niet teveel koffie in de lange vingers komt te zitten, dit zorgt ervoor dat de tiramisu een beetje papperig wordt. Variaties ...
Lees meerScholfilet bakken
Scholfilet is een erg mooi stukje vis echter wel heel erg delicaat. Daarom is het erg belangrijk dat het scholfilet bakken goed gebeurt. Er zijn een paar ingrediënten die perfect bij een mooi stukje scholfilet passen. Hier een recept voor een van die mooie combinaties. Scholfilet bakken kan perfect met ...
Lees meerTuinbonen recept
Tuinbonen worden bijna niet meer gegeten. Vroeger was deze groentesoort echter heel erg populair. Dit recept is echter heel erg lekker en hopelijk kan het je overtuigen om meer en vaker deze lekkere groente te gaan eten, aangezien deze heel erg gezond is. Dit tuinbonen recept is opgebouwd uit tuinbonen, spekjes ...
Lees meer