Gerechten Van Ingrediënten Ui
Hachee Recept
Hachee is een oud Hollands gerecht, hier een heerlijk recept! Hachee basisrecept Hachee is, mits op de goede manier bereid, heerlijk. Een belangrijk punt bij een goed hachee recept is het feit dat je moet kiezen voor vlees van goede kwaliteit. Vaak wordt er gekozen voor runderlappen. Snijd de runderlappen in ...
Lees meerAntroewa zoutvlees en gerookte kip
Antroewa zoutvlees en gerookte kip De antruwa (Solanum macrocarpon) is een plant uit de nachtschadefamilie (Solanaceae). De soort is nauw verwant aan de aubergine (Solanum melongena). Antroewa is bitter en wordt als zijgroente bereidt of op azijn gezet voor een heerlijke moksie alesi. In dit artikel gaan wij de antroewa ...
Lees meerBruinen Bonen mix
Bruinen Bonen mix Surinaamse bruine bonen is overheerlijk. Wil jij ook weten hoe ik mijn overheerlijke bruinen bonen maak? Hier vind je de geheimen voor een heerlijk Surinaamse bruine bonen recept. Het geheime ingrediënt voor een overheerlijke maaltijd is en blijft “liefde”. Bruine bonen is heerlijk met rijst maar ook ...
Lees meerAardappel schotel simpel
Heb je geen zin in allerdaags eten? of wil je iets speciaals bereiden voor een romatisch diner of familie pick-nick. Deze schotel is heel simpel te bereiden en makkelijk op te volgen. Verder kun je alle ingredienten vervangen met wat jij lekker vindt. Wees gewoon creatief en voeg alles bij ...
Lees meerGevulde sopropo met kipgehakt
Gevulde Sopropo met kipgehakt Sopropo is een populaire Surinaamse groenten en smaakt een beetje bitter. Je kunt kiezen om gevulde Sopropo met zoutvlees, zoute vis, gerookte kip of gerookte vis te maken. Je kunt de sopropo uithollen, vullen met gehakt en daarna stoven in een sausje. Dit gevulde sopropo met ...
Lees meerSurinaamse pom
Sinds ik drie jaar ben help ik mijn moeder met het bereiden van onze traditionele pom. Pom maakten wij op de meeste feesten en verjaardagen. Pom is een gedeelte van ons cultuur geworden. Door de verschillende cutuur invloeden door de jaren heen is dit joods gerecht blijven steken in de ...
Lees meerAardappel spinazie met kip
Deze aardappel spinazie gerecht is mijn eigen experiment. Een combonatie van mijn lievelings groenten en vlees. Het origineel gerecht is aardappelpuree maar helaas ben ik geen fan van puree. In plaats van kippenbost gebuik ik vaak ook gewoon kipkarbonade of stukjes kipfilet. Je kan ook gewoon een kippenbout of spare ...
Lees meerKip Spinazie Pesto Pasta
Het beste bij het koken met baslilicum is om de kruiden aan het einde van het kookproces toe te voegen, zodat het zijn maximale essentie en smaak behoudt. Combineer vers gehakte basilicum met knoflook en olijfolie en je hebt een zuivel-vrij verscheidenheid van pesto. Gebruik dit voor pasta, zalm en ...
Lees meerVarkenshaas recept
Varkenshaas is een van de mooiste stukjes vlees die van een varken komen. Varkenshaas is niet heel erg moeilijk om te bereiden. Maar hoe meer moeite je steek in de de bereiding van de varkenshaas, hoe lekkerder hij wordt. Lees daarom dit varkenshaas recept. Een simpel varkenshaas recept Hier volgt ...
Lees meer