Loader

Peren brood

2016-11-03
  • Porties: 12
  • Voorbereidingstijd: 30m
  • Kook Tijd: 1:15 h
  • Gereed In: 1:45 h
Gemiddelde Beoordeling

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 Aantal Beoordelingen

Gerelateerde Recepten
  • Kniepertjes recept

    Kniepertjes recept

  • aardappelen uit oven

    Geroosterde Aardappels met parmezaanse kaas

  • zalm op rooster

    Zalm gegrilt

  • gegrilde kip

    Gebakken Honing Mosterd Kip

  • recept gebakken ommelet

    Gebakken ommelet

 

Bekijk per Thema

Tapas recepten
Stamppot recepten

Peren zijn een uitstekende bron van voedingsvezels en het is goed voor het hart. Het eten van peren kan ook kans op een beroerte verminderen en dat met maar liefst 50 procent. Peren beschermen ook tegen uiteenlopende vormen van kanker. Naast binden aan cholesterol, kunnen de vezels in peren ook binden aan en verwijderen van kankerverwekkende stoffen in de darmen, waardoor risico op darmkanker verminderd. Studies hebben ook aangetoond dat het eten van vezelrijke vruchten zoals peren risico op botkanker kan verminderen met 34 procent.

De delicate smaak van verse peren en pecannoten geven dit brood dat extraatje dat hem naast gezond ook extra lekker maakt. Je kan verschillende andere ingridienten toevoegen zoals chocolade vlokken, bananen en havermout. Zo krijg je een heerlijk exotisch brood dat prima smaakt bij de koffie of als toetje na het eten.

Bereidingstips

Maak van deze eenvoudige perenbrood iets speciaals door andere fruit toe te voegen.

Ingredients

  • 3 kopjes bloem
  • 1/4 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel bakingsoda
  • 1 theelepel zout
  • 2 theelepels vanille extract
  • 1 kop gehakte pecannoten
  • 2 kopjes geschild / gesneden peren
  • 2 kopjes witte suiker
  • 3 eieren
  • 3/4 kop plantaardige olie
  • 1 eetlepel gemalen kaneel

Methode

Stap 1

Mix bloem, bakpoeder, baking soda, zout en kaneel in een grote kom. Maak een kuiltje in het midden van de kom.

Stap 2

In een afzonderlijke kom combineer de olie, eieren, suiker, gesneden peren, pecannoten en vanille. Goed mengen.

Stap 3

Voeg toe aan goed de blom mix en roer tot net bevochtigd.

Stap 4

Lepel het beslag in 2 ingevette en met bloem bestoven 8x5x3 inch broodbakblikken.

Stap 5

Bak in een voorverwarmde 325 graden F (165 ° C) oven gedurende één uur en 15 minuten.

Stap 6

Afkoelen op een rooster voordat je het uit de bakblikken haalt

Gerechten: Ingrediënten: , ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *