Gecarameliseerde kippenvleugeltjes

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 1:30 h
  • Kook tijd: 0M
  • Klaar in: 1:30 h

Deze Gecarameliseerde kippenvleugeltjes zijn een goede keus als overheerlijke en snapperige snack. Ze zijn zoet en plakkerig als snoep! Serveer de Gecarameliseerde kippenvleugeltjes als hoofdgerecht met rijst. Het recept voor Gecarameliseerde kippenvleugeltjes is super makkelijk. De vleugeltjes zijn heerlijk als tussendoor en hoofdgerecht.

Gecarameliseerde kippenvleugeltjes bereidingstips

Om deze vleugeltjes met succes te maken is het belangrijk dat je de kip een dag van te voren laat intrekken. Dit zal de smaak van de kip verhogen.

Ingredienten

  • 1 1/2 kopjes honing
  • 6 eetlepels sojasaus
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 pond kippenvleugeltjes

Methode

Stap1

Verhit de honing, sojasaus, en knoflook in een pan en breng aan de kook.

Stap2

Plaats de vleugels op de bodem van een 9 x 13 inch bakblik en giet de honing mengsel over de kip en marineer het. Dek af met folie en laat het in de koelkast voor een paar uur of 'tot de volgende dag

Stap3

Bak de vleugels in de oven op 375 graden F (190 graden C) gedurende 1 uur. Dek de bakblik wel af met folie. Draai de vleugels na 1/2 uur.

Stap4

Verwijder de folie deksel en bak gedurende 15 minuten. Haal de vleugels uit de saus en bak op een rek voor nogeens 10 minuten. Draai de vleugels, en bak nog 10 minuten.


Recept type: Ingredienten: , , ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen beoordeel dit recept

Gerelateerde recepten
  • Geroosterde Aardappels met parmezaanse kaas

  • Zalm gegrilt

  • Gebakken Honing Mosterd Kip

  • Gebakken ommelet

  • Havermouth Frambozen koek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

/* */