Loader

kalkoen salade

2016-11-29
  • Porties: 4
  • Voorbereidingstijd: 15m
  • Gereed In: 15m
Gemiddelde Beoordeling

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 Aantal Beoordelingen

Gerelateerde Recepten
  • Zelf patat maken

    Zelf patat maken

  • brusselse spruiten

    Spruitjes

  • donkere rijst

    Knoflook Fried Chicken Brown Rice

  • geroosterd brood ei

    Toast met heerlijke romige eieren

  • zelf brood maken

    Zelf brood bakken

 

Bekijk per Thema

Tapas recepten
Stamppot recepten

Als je kalkoen wilt eten die echt gezond is, dan is het beter om verwerkte kalkoen in de vorm van vleeswaren, hotdogs en Kalkoen spek te vermijden. De vorm van kalkoen heeft een hoog natrium gehalte. Ook als je kiest voor bevroren, voorverpakte Kalkoen hamburgers, kan dit vol toegevoegd zout en conserveringsmiddelen zijn.

Ga voor verse, mager, organisch en weiland gekweekte kalkoen, die in menswaardige omstandigheden zijn gekweekt zonder antibiotica. Fabrieks gekweekte kalkoenen wordt vaak tijdens de verwerking geïnjecteerd met zout, water en andere conserveringsmiddelen om de houdbaarheid te verlengen en kosten te besparen. Ook krijgen deze kalkoenen enorme hoeveelheden anti-biotica ingespoten. De kalkoenen die op een weiland gekweekt zijn met toegang tot vegetatie hebben een hogere omega-3 gehalte dan de fabriek gekweekte kalkoenen. Kalkoenen die toegang tot het buitenleven krijgen en toegestane extra tijd krijgen om te groeien zijn gezonder voor je en ze bieden lekkerder vlees. Ook zijn ze niet geïnjecteerd met zout of conserveringsmiddelen en hebben dus alle goede vitaminen bij het consumeren.

Ingredients

  • 5 kopjes gekookt vlees van kalkoenen
  • fijngehakt 1 kopje fijngesneden selderij
  • 1 verse jalapeno peper
  • zoete augurken
  • 1 kopje mayonaise
  • 1 eetlepel gedroogde koriander
  • 2 theelepels zout
  • 2 theelepels peper

Methode

Stap 1

In een kom, meng het vlees van kalkoenen, selderij, jalapeno, Relish, en mayonaise.

Stap 2

Breng op smaak met koriander, zout en peper. x

Stap 3

Laat koelen in de koelkast

Stap 4

Serveer met toast of op een heerlijk pistoletje

Ingrediënten: