kalkoen salade

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 15M
  • Kook tijd: 0M
  • Klaar in: 15M

Als je kalkoen wilt eten die echt gezond is, dan is het beter om verwerkte kalkoen in de vorm van vleeswaren, hotdogs en Kalkoen spek te vermijden. De vorm van kalkoen heeft een hoog natrium gehalte. Ook als je kiest voor bevroren, voorverpakte Kalkoen hamburgers, kan dit vol toegevoegd zout en conserveringsmiddelen zijn.

Ga voor verse, mager, organisch en weiland gekweekte kalkoen, die in menswaardige omstandigheden zijn gekweekt zonder antibiotica. Fabrieks gekweekte kalkoenen wordt vaak tijdens de verwerking geïnjecteerd met zout, water en andere conserveringsmiddelen om de houdbaarheid te verlengen en kosten te besparen. Ook krijgen deze kalkoenen enorme hoeveelheden anti-biotica ingespoten. De kalkoenen die op een weiland gekweekt zijn met toegang tot vegetatie hebben een hogere omega-3 gehalte dan de fabriek gekweekte kalkoenen. Kalkoenen die toegang tot het buitenleven krijgen en toegestane extra tijd krijgen om te groeien zijn gezonder voor je en ze bieden lekkerder vlees. Ook zijn ze niet geïnjecteerd met zout of conserveringsmiddelen en hebben dus alle goede vitaminen bij het consumeren.

Ingredienten

  • 5 kopjes gekookt vlees van kalkoenen
  • fijngehakt 1 kopje fijngesneden selderij
  • 1 verse jalapeno peper
  • zoete augurken
  • 1 kopje mayonaise
  • 1 eetlepel gedroogde koriander
  • 2 theelepels zout
  • 2 theelepels peper

Methode

Stap1

In een kom, meng het vlees van kalkoenen, selderij, jalapeno, Relish, en mayonaise.

Stap2

Breng op smaak met koriander, zout en peper. x

Stap3

Laat koelen in de koelkast

Stap4

Serveer met toast of op een heerlijk pistoletje


Ingredienten:
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen beoordeel dit recept

Gerelateerde recepten
  • Spruitjes

  • Knoflook Fried Chicken Brown Rice

  • Toast met heerlijke romige eieren

  • Zelf brood bakken

  • Asperges bereiden

/* */