Pindakaas Fudge cake

  • Porties: 14
  • Bereidingstijd: 0M
  • Kook tijd: 0M
  • Klaar in: 0M

Pindakaas is niet alleen voor schoolmaaltijden. Deze veelzijdige spread is verrassend goed voor je gezondheid. De hoge eiwit en gezonde oliën helpen bij gewichtsverlies, diabetes en zelfs de ziekte van Alzheimer. Pinda’s en pindakaas helpt honger te controleren zonder dat dit leidt tot gewichtstoename. Je hart houdt van Pindas en studies hebben aangetoont dat pinda het risico van cardiovasculaire en coronaire hartziekten vermindert. Het eten van pinda’s en pindakaas kan darmkanker bij vrouwen tegengaan en het helpt te beschermen tegen de ziekte van Alzheimer en geheugenstoornis.

Daarom dit heerlijk toetje met pindakaas als hoofd ingridient, Pindakaas is verspreid tussen de taart en het glazuur en het is gewoon super lekker.

Ingredienten

  • 2 kopjes bloem
  • 1/2 kopje ongezoete cacaopoeder
  • 1 kopje karnemelk
  • 2 kopjes witte suiker
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 kopje boter
  • 2 eieren
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 1/2 kopjes romige pindakaas
  • 1/2 kopje boter
  • 1/4 kopje ongezoete cacaopoeder
  • 1/3 beker karnemelk suiker
  • 4 kopjes gezeefde poedersuiker
  • 1 theelepel vanille

Methode

Stap1

Meng de bloem, witte suiker en bakpoeder in een grote kom.

Stap2

Smelt 1 kopje boter of margarine in een pan met dikke bodem en roer 1/2 kop cacao erdoor samen met de karnemelk en eieren tot het geheel goed gemengd is. Kook op een matig vuur, onder voortdurend roeren, tot het mengsel kookt. Haal van het vuur.

Stap3

Meng het geheel in de bloemmengsel en roer tot een gladde massa.

Stap4

Roer 1 theelepel vanille. Giet het beslag in een ingevette 13 x 9 inch pan bakken.

Stap5

Bak bij 350 graden van F (175 ° C) gedurende 20 tot 25 minuten. 10 minuten afkoelen op een rooster.

Stap6

Verspreid zorgvuldig de pindakaas op warme cake en laat het afkoelen.

Stap7

Combineer 1/2 kop boter of margarine, 1/4 kop cacao, en karnemelk in een kleine saus pan. Breng aan de kook op matig vuur, onder voortdurend roeren. Giet poedersuiker bij en roer tot een gladde massa. Roer 1 theelepel vanille extract erdoor.

Stap8

Verspreid chocolade glazuur op pindakaas op taart. Snijd in vierkantjes.


Ingredienten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen beoordeel dit recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

/* */