Loader

Pindakaas Fudge cake

2016-11-07
  • Porties: 14
Gemiddelde Beoordeling

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 Aantal Beoordelingen

 

Bekijk per Thema

Tapas recepten
Stamppot recepten

Pindakaas is niet alleen voor schoolmaaltijden. Deze veelzijdige spread is verrassend goed voor je gezondheid. De hoge eiwit en gezonde oliën helpen bij gewichtsverlies, diabetes en zelfs de ziekte van Alzheimer. Pinda’s en pindakaas helpt honger te controleren zonder dat dit leidt tot gewichtstoename. Je hart houdt van Pindas en studies hebben aangetoont dat pinda het risico van cardiovasculaire en coronaire hartziekten vermindert. Het eten van pinda’s en pindakaas kan darmkanker bij vrouwen tegengaan en het helpt te beschermen tegen de ziekte van Alzheimer en geheugenstoornis.

Daarom dit heerlijk toetje met pindakaas als hoofd ingridient, Pindakaas is verspreid tussen de taart en het glazuur en het is gewoon super lekker.

Ingredients

  • 2 kopjes bloem
  • 1/2 kopje ongezoete cacaopoeder
  • 1 kopje karnemelk
  • 2 kopjes witte suiker
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 kopje boter
  • 2 eieren
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 1/2 kopjes romige pindakaas
  • 1/2 kopje boter
  • 1/4 kopje ongezoete cacaopoeder
  • 1/3 beker karnemelk suiker
  • 4 kopjes gezeefde poedersuiker
  • 1 theelepel vanille

Methode

Stap 1

Meng de bloem, witte suiker en bakpoeder in een grote kom.

Stap 2

Smelt 1 kopje boter of margarine in een pan met dikke bodem en roer 1/2 kop cacao erdoor samen met de karnemelk en eieren tot het geheel goed gemengd is. Kook op een matig vuur, onder voortdurend roeren, tot het mengsel kookt. Haal van het vuur.

Stap 3

Meng het geheel in de bloemmengsel en roer tot een gladde massa.

Stap 4

Roer 1 theelepel vanille. Giet het beslag in een ingevette 13 x 9 inch pan bakken.

Stap 5

Bak bij 350 graden van F (175 ° C) gedurende 20 tot 25 minuten. 10 minuten afkoelen op een rooster.

Stap 6

Verspreid zorgvuldig de pindakaas op warme cake en laat het afkoelen.

Stap 7

Combineer 1/2 kop boter of margarine, 1/4 kop cacao, en karnemelk in een kleine saus pan. Breng aan de kook op matig vuur, onder voortdurend roeren. Giet poedersuiker bij en roer tot een gladde massa. Roer 1 theelepel vanille extract erdoor.

Stap 8

Verspreid chocolade glazuur op pindakaas op taart. Snijd in vierkantjes.

Ingrediënten: ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *