Limoen Cake
2016-11-07- Porties: 10
- Voorbereidingstijd: 15m
- Kook Tijd: 40m
- Gereed In: 55m
Gemiddelde Beoordeling
(0 / 5)
0 Aantal Beoordelingen
Limoenen zijn vol met vitamine C en een rijke citrusvrucht dat de schoonheid verbeterd, het imuumsysteem stimuleert en verjonging van de huid van binnenuit geeft. Een van de belangrijkste voordelen voor de gezondheid van het drinken van warme citroen water is dat het de weg vrijmaakt voor het verliezen van gewicht. Limoen Water spoelt giftige stoffen en is zeer gunstig voor het Lichaam. Warme limoen water fungeert als de perfecte ‘goedemorgen drank’ omdat het helpt bij de spijsvertering en maakt het proces van het elimineren van de afvalstoffen uit het lichaam gemakkelijker. Het voorkomt obstipatie en diarree, door te zorgen voor een soepele darm functies.
Deze limoen Taart is rijk van smaak en perfect voor elke gelegenheid. Het is een verfrissende toetje die geweldig smaakt en snel te bereiden is.
Ingredients
- 1 kop boter
- 1/2 kop suiker
- 2 kopjes bloem
- 4 eieren
- 1 1/2 kop witte suiker
- 1/4 kop Bloem
- 2 limoenen
Methode
Stap 1
Verwarm de oven voor op 350 graden F (175 graden C).
Stap 2
In een middelgrote kom, meng de boter, 2 kopjes bloem en 1/2 kopje suiker. Druk in de bodem van een ingevette 9x13 inch pan.
Stap 3
Bak gedurende 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot het goudbruin is.
Stap 4
In een andere kom, meng de resterende 1 1/2 kopjes suiker en 1/4 kop meel. Klop de eieren en citroensap. Giet over de gebakken korst.
Stap 5
Bak voor een extra 20 minuten in de voorverwarmde oven.