Gerechten Van Keuken Thaise recepten
Thaise recepten De Thai is overduidelijk één van de beste keukens van de Aziatische landen. Als je lekker wil gaan eten, zal je snel bij een Thai gaan eten. De restaurants met een echte Thaise keuken zijn altijd goed. Een belangrijk punt is dat er altijd rijst wordt gebruikt. Ook is de combinatie van zoet, zuur en pittig erg belangrijk voor de keuken. Als je zelf Thais gaat koken, zal je ontdekken dat bepaalde ingrediënten erg belangrijk zijn. Limoen, gember, kokosmelk, vissaus en veel verse kruiden worden gebruikt in de keuken. Thaise recepten zijn bijvoorbeeld curry of viskoekjes. Curry is een rijstgerecht met een saus die aangemaakt wordt door verschillende kruiden te gebruiken. De curry wordt gemaakt door groenten toe te voegen en dit te wokken. Je kan rode of groene curry maken, maar curry is meestal pittig van smaak. Dat geldt overigens voor veel meer Thaise recepten, vaak is het vrij pittig. Als je hier niet van houdt, kun je wat pittige onderdelen uit het gerecht halen maar het blijft altijd pittig. Thaise gerechten hebben verder vaak noedels als basis als rijst niet gebruikt wordt. Vis is ook erg belangrijk voor de keuken en kokos ook.
Popcorn Garnalen
Garnalen zijn heerlijk en je kunt ze met heel veel varieeren. Ze krijgen vaak een slechte naam voor hun hoge cholesterol gehalte. Hoewel het waar is dat garnalen een relatief hoog cholesterol gehalte hebben (ongeveer 200 milligram in 3,5 ounces, of 12 grote gekookte garnalen), heeft onderzoek al uitgewezen dat ...
Lees meer