Loader

Kip Slow cooker pot

2016-11-01
  • Porties: 4
  • Voorbereidingstijd: 6:00 h
  • Kook Tijd: 6:00 h
  • Gereed In: 6:00 h
Gemiddelde Beoordeling

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 Aantal Beoordelingen

 

Bekijk per Thema

Tapas recepten
Stamppot recepten

Een slowcooker, ook bekend als een Crock-Pot wordt vaak gebruikt in Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika, het is een elektrisch kooktoestel die gebruikt wordt voor het sudderen van vlees en koken van soep. Het handhaaft een relatief lage temperatuur (ten opzichte van andere bereidingswijzen zoals bakken, koken, en frituren) waardoor onbeheerd koken gedurende vele uren toegestaan is. Het wordt gebruikt voor stoofvlees, soepen, stoofschotels en andere geschikte schotels, zoals desserts en dips.

Kip in de slow cooker is een heerlijk en er zijn vele recepten ervoor. Dit recept werd oorspronkelijk gekookt in grote 55 liter gietijzeren ketels op houtvuur. Het was meestal een traditie bij de kerk picknicks in het noordoosten van Wisconsin om dit gerecht klaar te maken voor de kerkgangers. Nu kun je het thuis in je eigen keuken uitbroperen.

Tips:
Bij het klaarmaken van dit recept is het wel belangrijk ruimschoots van tevoren de ingridienten op vuur te zetten. Dit omdat de bereidingstijd nogal lang is, maar je krijgt er wel een overheerlijk gerecht voor terug.

Ingredients

  • 4 pond Kippen bouten
  • 2 pond rode aardappelen
  • Zwarte peper naar smaak
  • 2 eetlepels selderij
  • Zout naar smaak
  • 2 eetlepels gedroogde oregano
  • 2 eetlepels gedroogde basilicum
  • 1/4 kop zout 
  • 1 Gesnipperde ui
  • 8 ons in blokjes gesneden selderij
  • 8 ons in blokjes gesneden groene paprika
  • 8 ons kool
  •  1 blik blokjes gesneden tomaten
  • I blik runder boullion
  • 1 blik kippen boullion
  • 1 kan gesneden groene bonen
  • 1 pond stoof vlees,
  • Mais
  • Wortelen
  • Groene bonen

Methode

Stap 1

Meng de kip, aardappelen, rundvlees, graan, wortelen, groene bonen, kippenbouillon, runderbouillon, in blokjes gesneden tomaten, ui, selderij, paprika, kool, zout, basilicum, oregano, selderij zout, zwarte peper en plantaardige basis in een pot en kook het 6 uren op laag vuur.

Ingrediënten: ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *