Recept type: Pasen

Met Pasen kom je tegenwoordig niet meer weg met een ontbijtje met een ei en wat warme broodjes. Het is een typische feestdag om eens lekker in de keuken te gaan staan en lekkere dingen te gaan maken. Zo zijn er veel dingen die lekker zijn voor een uitgebreide lunch of brunch. Denk bijvoorbeeld aan een quiche, worstenbroodjes, ei gerechten, wafels met fruit, yoghurt met eigen gemaakte granola. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is heerlijk om tijdens Pasen te serveren.

Vele Paas recepten komen weer in het zicht in de tijd dat Pasen er weer aankomt. In de tussentijd kun je vooral op internet wat recepten vinden. Veel websites hebben lekkere recepten online staan, waarbij goed vermeld staat hoe lang het duurt om te maken en wat voor soort gerecht is.

Andere lekkere dingen maken Je zou bijvoorbeeld kunnen nadenken over een hartige taart of over een bepaald gebakje als extraatje. Het is namelijk toch een feestdag en het is leuk om stil te staan hierbij aan een lange tafel vol lekkere dingen. Het is ook leuk om iedere gast iets te laten maken. Zo komt iemand met een quiche, anderen komen met belegde broodjes. Hierdoor kun je van alles iets proeven. Daarna wordt het eieren zoeken in de tuin en je dag is compleet.

Geen recept gevonden

/* */